Spouwmuurisolatie Geleen

Bent u op zoek naar professionele spouwmuurisolatie in Limburg? Zoek niet verder! Isosfeer is dé specialist in het isoleren van spouwmuren, waardoor u kunt genieten van een energie-efficiëntere woning en lagere energiekosten.

Waarom Spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is een slimme investering voor uw woning in Limburg. Het zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar het heeft ook aanzienlijke voordelen op het gebied van energiebesparing. Door uw spouwmuren te isoleren, vermindert u warmteverlies aanzienlijk, wat resulteert in lagere stookkosten en een verminderde ecologische impact.

Waarom Kiezen voor Isosfeer?

Expertise en Ervaring

Bij Isosfeer hebben we jarenlange ervaring in het isoleren van spouwmuren in Limburg. Ons team van deskundige vakmensen zorgt ervoor dat uw isolatieproject met de hoogste kwaliteit wordt uitgevoerd.

Hoogwaardige Materialen

Wij geloven in het leveren van duurzame oplossingen. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die niet alleen efficiënt zijn in het vasthouden van warmte, maar ook bijdragen aan de algehele duurzaamheid van uw woning.

Maatwerkadvies

Elke woning is uniek, en dat geldt ook voor de isolatiebehoeften. Onze experts bieden maatwerkadvies, waarbij we rekening houden met uw specifieke situatie en wensen om de meest geschikte oplossing voor uw woning te vinden.

Voordelen van Spouwmuurisolatie in Limburg

  • Energiebesparing: Verlaag uw energiekosten door warmteverlies te minimaliseren.
  • Milieuvriendelijk: Verminder uw ecologische voetafdruk door minder energie te verbruiken.
  • Comfort: Geniet van een comfortabeler en gelijkmatiger binnenklimaat, het hele jaar door.
  • Waardestijging van uw woning: Investeer in de toekomst van uw huis met verbeterde isolatie.

Neem Contact op met Isosfeer

Ontdek de voordelen van spouwmuurisolatie in Limburg met Isosfeer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw woning kunnen voorzien van hoogwaardige isolatie, afgestemd op uw behoeften.

Maak uw huis comfortabeler en energiezuiniger met Isosfeer – Uw partner voor spouwmuurisolatie in Limburg!

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen?

 Wij voorzien u graag van een gratis en deskundig advies en nemen contact met u op als u uw gegevens achter laat. De wachttijden voor het aanbrengen van Tonzon zijn momenteel iets langer. Om het een en ander te versnellen kunt u de bovengrondse afmetingen van uw kruipruimte invoeren, u ontvangt dan vandaag nog uw offerte! 

Meer info

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Vanaf ongeveer 1980 wordt er isolatie in de spouwmuren van woningen aangebracht tijdens de bouw. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat een vorige eigenaar de spouwmuren heeft laten na-isoleren, het is goed dit na te vragen. Indien dit niet meer te achterhalen is kunt u een gaatje boren in een voeg. Steek hier een stokje in; indien het stokje dieper komt dan steendiepte is de spouw zeer waarschijnlijk niet gevuld. Uiteraard kunnen wij uw spouw inspecteren met een endoscoop. Indien er reeds isolatie aanwezig blijkt te zijn, zijn er kosten aan deze inspectie verbonden.

Indien deze wol is aangebracht tijdens de bouw is het niet mogelijk om de spouw bij te vullen. Indien de spouw is na-geïsoleerd met wol kan deze zijn uitgezakt. Het is dan éénmalig mogelijk om deze met wol te laten bijvullen. Omdat wol vochtgevoelig is, zijn wij geen voorstander van het gebruik van dit materiaal. Wij zullen in dit geval dus niet bijvullen.

Tijdens een spouwinspectie wordt er met een endoscoop gekeken of er vervuiling in de spouw zit, bijvoorbeeld van tijdens de bouw of door het vervangen van ramen. Indien wij de aanwezigheid van vervuiling constateren zal deze verwijderd moeten worden alvorens de isolatie kan worden aangebracht. Wij gaan vervolgens met u in overleg en leggen uit hoe u deze zelf kunt verwijderen. Indien gewenst kunnen we hiervoor een extern bedrijf inschakelen.

Het is raadzaam om bij de opstart van de werkzaamheden aanwezig te zijn. Indien er vervolgens stroom en water beschikbaar is, kunnen wij vooruit, u kunt tussendoor dus gerust een aantal uurtjes weg.

Het door ons ingespoten materiaal is 2% ventilerend. Dit is voldoende om het vocht dat in huis geproduceerd wordt, af te voeren. In principe is extra ventileren dus niet nodig.

De ventilatie in uw spouw wordt door het aanbrengen van spouwmuurisolatie verlaagd van 100% naar 2%.Dit betekent dat uw binnenmuren minder kou zullen afstralen en het huis dus behaaglijker zal worden.

Indien uw huis geschilderd is, is het belangrijk om te achterhalen of er vochtregulerende/ vochtdoorlatende verf is gebruikt. Indien dit niet zo is, kan er na isolatie vochtophoping binnen de woning ontstaan, we zullen in dat geval niet isoleren.

De boorgaten worden na het vullen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gevuld met aan gemaakt zand/cement, gemaakt in de kleur die zoveel mogelijk de kleur van uw voegen benadert. Meestal is het niet of nauwelijks zichtbaar.

Besparing is afhankelijk van een aantal factoren zoals weersomstandigheden en stookgedrag en is daarom nooit precies te berekenen. Globaal kan men met een vrijstaande woning ongeveer 30% op het verbruik besparen. Bij een tussenwoning is dat ongeveer 20%.